Klantcases Werkwijze Programma's Reviews Contact

Bij Key4Work staan ze voor kwaliteit, flexibiliteit en betrouwbaarheid. Met meer dan 30 jaar ervaring in de uitzendbranche mogen ze dit ook wel uitspreken. Met hun eigen opleiders, trainers en recruiters in met name Polen en Litouwen hebben zij ondertussen een eigen professioneel netwerk opgebouwd. Ze zijn specialisten in het recruiten van mensen voor de bouw, in de techniek, de industrie en in de productie. Bij Key4Work staan de wensen van de klant altijd centraal. Ze hebben een persoonlijke manier van werken en steken veel tijd in de relaties met hun uitzendkrachten en hun klanten. Op deze manier weten ze altijd de beste match te maken.

Bekijk website

Quote
Sinds 2016 werk ik al met Iam Marketing/Arjan samen vanuit verschillende entiteiten. Dankzij de professionele aanpak en ondersteuning van Iam Marketing wordt Key4Work volledig ontzorgd op het vakgebied marketing. Dit geeft ons de mogelijkheid te focussen op hetgeen wij goed zijn. De programma’s van Iam Marketing zijn voor iedere MKB’er aan te raden.
Quote

Jeroen de boer
Key4Work | Managing Director - Owner
Quote
Arjan heeft een frisse en kritische blik op marketing. De klant staat hierin altijd centraal. Hij is meer dan waardevol geweest in de afgelopen jaren. Daarnaast is hij onderdeel van het team en voelt hij feilloos aan welke weg wij moeten bewandelen om onze doelen te realiseren. De marketingstrategie wordt hierop aangepast. Vol passie en gedrevenheid voert hij zijn activiteiten naar tevredenheid uit!
Quote

Peter van Keimpema
Key4Work | Managing Director - Owner